Prekajeno meso

Prekajena rebra

Prekajena rebra AVE so nedvomno klasika. Mesnina svinjskega izvora, ki je osnova vsakega pravega ričeta ali pasulja, solidno pa se obnese tudi v vlogi pečenke.

ca. 1200 g

Prekajeni vrat

Še ena zimzelena mesna klasika, ki jo obožujete vsi pravi mesni gurmani in odlična izbira za pripravo okusnega ričeta, pasulja in številnih drugih jedi “na žlico”. Izdelek lahko tudi dodatno kuhate. Primeren za narezke ali kot dodatek jedem in enolončnicam.

Prekajena šunka

Izdelek lahko tudi dodatno kuhate. Primeren za narezke ali kot dodatek jedem in enolončnicam.

Prekajeno zvito pleče v mreži

Prava izbira za vse, ki prisegate na poln in pristen okus mesa in nepogrešljiva osnova številnih tradicionalnih slovenskih jedi “na žlico.” Tudi če si ga privoščite samostojno ali s kosom svežega kruha, pa boste še tako veliki mesni gurmani brez dvoma zadovoljno kimali in se trepljali po trebuščkih. Izdelek lahko tudi dodatno kuhate. Primeren za narezke ali kot dodatek jedem in enolončnicam.

ca. 1000 g

Prekajena zadnja krača

Zvesta spremljevalka vseh ljubiteljev “pravega mesa”, ki pa je pogosto tudi glavna skrivnost najboljšega ričeta ali pasulja, seveda pa se odlično obnese tudi pri pripravi številnih drugih jedi ali kar samostojno s kosom svežega kruha. Izdelek lahko tudi dodatno kuhate. Primeren za narezke ali kot dodatek jedem in enolončnicam.

ca. 1300 g

Kmečka šunka

Tradicionalna kmečka šunka nedvomno spada med izdelke vrhunske kakovosti. Izbrano svinjsko meso je pripravljeno po tradicionalni prekmurski recepturi, katera zagotavlja edinstven okus, ki tudi najzahtevnejših gurmanov ne bo pustil ravnodušnih.

ca. 1100 g

Prekajena šunka s kožo v mreži

Pripravljena po tradicionalni recepturi iz odbranih kosov stegna, posebej primerna za pripravo okusih narezkov.

ca. 800 g

Klasično prekajena šunka

Pripravljena iz zunanjega stegna s suhim postopkom soljena in klasičnim prekajevanjem, kar ji daje pristen okus.

ca. 700 g