Narezki

Kulen

Izdelek iz svinjskega mesa na podlagi tradicionalne recepture iz Slavonije, prirejen sodobnemu življenjskemu slogu. S svojo edinstveno barvo skoraj ne sme manjkati na narezkih in kanapejih, saj res deluje kot izvrstna popestritev le-teh.

100 g

Grajska salama

Grajska salama je trajna suha salama, katere ne boste našli nikjer drugje, saj je izdelana po recepturi AVE kuharskih mojstrov in se kot takšna uvršča med ekskluzivne AVE izdelke.

100 g

Kmečka salama

Salama iz svinjskega in govejega mesa, ki vam bo s svojim edinstvenim okusom pričarala pravo podeželjsko idilo.

100 g

Kmečki želodec

Sušena mesnina iz najboljših kosov mesa in slanine. Spada med izdelke z dolgo tracijo s specifičnim okusom in obliko.

100 g, 80 g

Kmečka zorjena šunka

Kmečka zorjena šunka (Mürska šunka) je pripravljena po recepturi, kot so nekoč hranili mesne izdelke na vasi. Izbrana so stegna najboljših prašičev, ki so suho soljena, dimljena na hladnem dimu in sušena na zraku.

Zašink

Zašink AVE Prestige je zaradi svoje posebne priprave nekoliko drugačen od ostalih zašinkov te vrste. Konzerviranje na hladnem dimu naredi poln in kompleksen okus, ki se v popolnosti razvije ob nekoliko daljšem žvečenju v ustih.

Tirolska klobasa

Ena izmed bolj "moških" salam. Za vse ljubitelje polnega mesnega okusa, pripravljena po originalni recepturi.

100 g

Pečena mesna slanina

Pečena mesna slanina. Klasika, ki jo pod imenom “bacon” poznajo skorajda povsod po svetu, po domače pa ji radi rečemo kar “špeh”, je del jedilnika, brez katere ni pravega angleškega zajtrka in mnogih drugih okusnih jedi.

Mürska ribica

Za hitre narezke, ko vas presenetijo nenapovedani gostje. Navdušili jih boste z izrazitim in polnim okusom dimljenega mesa. Postrezite jo v sklopu z ostalimi šunkami linije AVE Prestige in glejte navdušenje vaših gostov. Pa tudi vi ne boste ostali ravnodušni.

100 g

Dimljena vratovina

Za popestritev vsakega narezka, tisti pravi gurmanski sladokusci pa si ne morete pomagati, da je ne bi dajali tudi v sendviče, saj so slednji z njo še toliko bolj slastni.

100 g

Piščančja posebna

Ljubljenka ljudstva s tradicijo! Stara dobra klasika iz piščančjega mesa, brez katere si ni bilo moč predstavljati šolskih izletov.

100 g, 180 g

Pariška

Vsem poznana pariška se poda v prav vsak sendvič, odlična pa je tudi kot dodatek omletam, solatam ali namazom.

100 g

Toast šunka

Obstojna poltrajna klobasa z nadevom iz koščkov svinjskega stegna in slanine, ki bo popestrila vsak narezek in sendvič. Za vse prave mesojedce.

100 g

Piščančje prsi dimljene

Odlična izbira za tiste, ki pazite na svojo linijo in niste pripravljeni delati kompromisov pri okusu. Odlična mešanica začimb in arome dima bosta obogatili jedi po vaši izbiri.

100g

Hribovska klobasa

Svojevrstna salama v obliki rožice vas bo prepričala tako s svojo posebno obliko kot izvrstnim okusom.

1500g