Piščančje hrenovke

Piščančji hot dog

Tako kot vsi AVE izdelki iz sklopa hrenovk, je tudi piščančji hot dog AVE pripravljen iz izbranih kosov kakovostnega mesa. Piščančja klobasa, brez katere bi hot dog štručka izgubila svoj pomen ‒ zares pravi hot dog.

500 g ali 1000 g

Piščančji hot dog brez ovoja

Tako kot vsi AVE izdelki iz sklopa hrenovk, je tudi piščančji hot dog brez ovoja AVE pripravljen brez alergenov. Piščančja klobasa, brez katere bi hot dog štručka izgubila svoj pomen ‒ zares pravi hot dog.

Piščančja hrenovka brez ovoja

Prava pop zvezda med klobasami, ki jo obožuje staro in mlado. S špinačo in krompirjem, v testu, popečena na žaru, v omleti, na pici, z jajci, … Preprosto paše – vedno in povsod! Seveda pa je tako, kot vsi AVE izdelki iz sklopa hrenovk, pripravljena iz izbranega kakovostnega piščančjega mesa. Vsebuje več kot 70 % mesa.

Piščančja hrenovka ‒ koktail

Prava pop zvezda med klobasami, ki jo obožuje staro in mlado, v mini različici. S špinačo in krompirjem, v testu, popečena na žaru, v omleti, na pici, z jajci, … Preprosto paše – vedno in povsod! Še posebej pa jo obožujejo otroci. Seveda pa je, tako kot vsi AVE izdelki iz sklopa hrenovk, pripravljena iz izbranega kakovostnega piščančjega mesa.