Leskovački

Leskovački čevapčiči

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso za nepozabne mesene užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

Leskovački čevapčiči s kajmakom

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso s kajmakom, za nepozabne mesene užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

Leskovačke pleskavice

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso za nepozabne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

480 g

AVE burger

Uveljavljen recept za izbrano zmes iz 100 % mlete govedine in dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na burgerje. Ravno prave debeline in sestave, da dosežejo polno sočnost in odličnost okusa. Burger za zabaven in poln obrok.

320 g

Mini burger s sirom

Ko mešanici prvovrstne mlete govedine in svinjine dodamo koščke prekajene hamburške slanine in sira ter vse skupaj oplemenitimo še s skrbnim izborom začimb, katere poskrbijo za pravi leskovački okus, nastane pojedina, ki bo prevzela in navdušila tudi najbolj izbirčne. Za pravi "leskovački voz" ‒ postrezite vse leskovačke specialitete naenkrat.

480 g

Leskovačka klobasica

Stoodstotno svinjsko meso visoke kakovosti, kateremu naši AVE mojstri dodajo sol in skrbno izbrane začimbe, je skrivnost edinstvenega okusa naših klobas za žar. Odlična izbira za vse vrste piknikov in pojedin.

420 g

Vražja leskovačka klobasica

Pikantna leskovačka klobasica zažari tudi v vaših ustih. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

420 g

Telečji čevapčiči

Vrhunska kakovost mešanice prvovrstne mlete teletine s skrbno izbranimi začimbami, ki poskrbijo za pravi leskovački okus, prepriča prav vsakega navdušenca specialitet iz žara. Ta edinstven izdelek na trgu bo navdušil vse prave gurmane.