AVE Grill

AVE Grill je najbolj prodajan in raznovrsten program na trgu, ki vsako sezono dobiva nove izdelke. Linija slovi po pretanjenem okusu prave kombinacije začimb, s pomočjo katerih razvijejo izdelki neponovljiv okus.

Vražja leskovačka klobasica

Pikantna leskovačka klobasica zažari tudi v vaših ustih. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

420 g

Leskovačke pleskavice

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso za nepozabne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

480 g

Leskovački čevapčiči

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso za nepozabne mesene užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

Leskovački čevapčiči s kajmakom

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso s kajmakom, za nepozabne mesene užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

Mini burger s sirom

Ko mešanici prvovrstne mlete govedine in svinjine dodamo koščke prekajene hamburške slanine in sira ter vse skupaj oplemenitimo še s skrbnim izborom začimb, katere poskrbijo za pravi leskovački okus, nastane pojedina, ki bo prevzela in navdušila tudi najbolj izbirčne. Za pravi "leskovački voz" ‒ postrezite vse leskovačke specialitete naenkrat.

480 g

Telečji čevapčiči

Vrhunska kakovost mešanice prvovrstne mlete teletine s skrbno izbranimi začimbami, ki poskrbijo za pravi leskovački okus, prepriča prav vsakega navdušenca specialitet iz žara. Ta edinstven izdelek na trgu bo navdušil vse prave gurmane.

Sarajevske pleskavice

Pravi žar šampijoni, s pomočjo katerih tudi povprečneži zaslovijo kot veliki žar mojstri! Z vrhunsko mleto govedino, obogateno z ravno pravo mero začimb, izpod rok naših grill mojstrov je Baščaršija le grižljaj stran.

480 g

Sarajevski čevapčiči

Pravi žar šampijoni, s pomočjo katerih tudi povprečneži zaslovijo kot veliki žar mojstri! Z vrhunsko mleto govedino, obogateno z ravno pravo mero začimb, izpod rok naših kuharjev je Baščaršija le grižljaj stran.

Klobasa za žar

Stoodstotno svinjsko meso visoke kakovosti, kateremu naši AVE mojstri dodajo sol in skrbno izbrane začimbe, je skrivnost edinstvenega okusa naših klobas za žar. Odlična izbira za vse vrste piknikov in pojedin.

Čevapčiči

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko.

Čevapčiči na palčki

Tudi čevapčiči znajo biti izjemno priročni. Po zgledu perzijskega šiškebaba, novost, s katero so postali slastni čevapčiči resnično na dosegu roke tudi pri nas. Priporočamo sprehod po mestu ali naravi, kar s čevapčičem na palčki. Pogledi množice? Samo dokler ne bodo začeli vsi tega početi.

520 g

Gasilski čevapčiči

Poslastica, ki jo najdete ekskluzivno v Mesnih centrih AVE. Gre za izdelek, ki vas bo nedvomno očaral s svojim popolnim okusom, ki ga lepo zaokrožuje aroma piva. Verjamemo, da bo nepogrešljiv na vseh piknikih, zabavah, druženjih, praznovanjih in seveda na vseh gasilskih veselicah.  

480 g

Pleskavice s sirom

V pleskavici s sirom poleg začinjenega svinjskega in govejega mesa najdete okusen sir. Tako obogatena pleskavica vam bo še bolj teknila.

Pleskavice

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko. S prilogo za popoln okus mesa ali pa v hamburgerju za zabaven in poln obrok.

480 g

Piščančja stegna ‒ marinirana

Prvovrstna piščančja stegna, v slastni marinadi, ki jih z edinstvenim okusom prelevi v pravo piščančjo poslastico. Na vas je le še, da jih na hitro popečete!

480 g

Piščančja nabodala s sirom

Piščančja nabodala z dodanim sirom so nepogrešljiv del vsakega piknika. Gre za slastne dobrote iz piščančjih prsi, ki jih enostavno pečete in v njih še preprosteje uživate.

550 g

Piščančja gurmanska nabodala

Slastna nabodala iz piščančjih prsi, nad katerimi so otroci navdušeni, s kočki slanine postanejo še posebej sočna. Najbolj teknejo sveže hrustljavo pečena.

550 g

Piščančja krila ‒ začinjena

Kdor je ljubitelj piščančjega mesa na žaru, gotovo ne želi pogrešati slastno mariniranih in hrustljavih piščančjih krilc. Podajo se k prav vsaki prilogi.

500 g

Piščančja nabodala

Piščančja nabodala so nepogrešljiv del vsakega piknika. Gre za slastne dobrote iz piščančjih prsi, ki jih enostavno pečete in v njih še preprosteje uživate. Otroci pa bodo še posebej navdušeni nad zabavno pripravljenim obrokom.

Piščančji čevapčiči

Nova receptura vrhunskih piščančjih čevapčičev iz 100-% piščančjega mesa vas bo zagotovo prepričala s svojim prvovrstnim okusom.

Piščančji gyros

Hrustljavi koščki prvovrstnega piščančjega mesa z izbranimi začimbami. Ta poslastica, ki bo pri vas nedvomno pričarala pravo grško vzdušje, je še posebej enostavna za pripravo, saj jo je potrebno le na kratko popražiti v olju ali na žaru. Kalí óreksi!

Piščančji ražnjiči

Piščančji ražnjiči so nepogrešljiv del vsakega piknika. Gre za slastne dobrote iz piščančjih prsi, ki jih enostavno pečemo in v njih še preprosteje uživamo. Otroci pa bodo še posebej navdušeni nad zabavno pripravljenim obrokom.

600 g

Piščančji ražnjiči kebab

Ni piknika brez piščančjih ražnjičev, a to še ne pomeni, da mora klasika postati rutina. Piščančji ražnjiči kebab bodo brez dvoma prava popestritev vašega piknika in pravi hit pri vseh, ki prisegajo na preverjeno, a hkrati radi poizkusijo nekaj novega. Klasika s pridihom eksotike, ki bo poskrbela, da boste prav vi zasloveli kot najbolj trendi piknikin mojster.

600 g